Ramen

Bij het aanschaffen van kozijnen zijn veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor diverse type ramen zoals een vast raam, draai-/kiepraam, draairaam, stolpraam en veel meer. Naast het kiezen van een type raam is het ook belangrijk om een keuze te maken tussen standaard dubbel glas of HR++ glas in uw ramen. HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas.
Voor meer informatie over type glas en raammogelijkheden klik hier.

Schuifpui

Wanneer nieuwe kozijnen gekocht worden kan je kiezen voor een schuifpui in plaats van een traditionele deur naar de tuin of balkon. Een schuifpui creëert meer ruimte en licht in een huis. Het is mogelijk om als alternatief openslaande deuren te kiezen.
Voor meer informatie over type schuifpuien en openslaande deuren klik hier.

Horren

Bij een raam die open kan zijn diverse mogelijkheden om een hor in te zetten. Hier kunt u kiezen uit een inzethor, rolhor, schuifhor of plissédeuren. Door een hor tegelijkertijd bij een kozijn te bestellen garandeert u dat alles dezelfde look en feel heeft.
Voor meer informatie over de verschillende type horren klik hier.

Verluchtingsroosters

Het is erg belangrijk dat de ruimtes in een huis goed geventileerd worden. Hierbij volstaat een simpele ventilatierooster zodat deze ruimte de hele dag en nacht door voorzien wordt van frisse lucht. Dit zorgt voor een gezond woon- en leefklimaat.
Voor meer informatie over verluchtingsroosters klik hier.