Kozijnen trends


Kunststof kozijnen met houtnerf

kozijn vergelijker kunststof kozijnen houtlookKunststof kozijnen waren voorheen minder populair omdat het een kille uitstraling had. Men had liever houten kozijnen omdat deze een warmer en huiselijk uitstraling hebben zoals je verwacht in een woning. Leveranciers van kunststof kozijnen hebben hierop hun productielijn aangepast. Ze bieden sinds een aantal jaren kozijnen aan die verwerkt zijn met een houtnerf look.
Meer lezen over kunststof kozijnen met houtnerf.

Isolatie bij aluminium kozijnen

In de laatste jaren groeit de markt voor aluminium kozijnen. Vroeger werd dit kozijn vergelijker aluminium kozijnen isolerennauwelijks gebruikt voor woningen. Eén van de redenen was dat de isolatiewaarde slecht was ten opzichte van houten of kunststof kozijnen. Dit is echter sterk verbeterd in de afgelopen jaren.
Meer lezen over aluminium kozijnen.

Jaloezieën tussen het glas

kozijn vergelijker lamellen tussen het glas
Eén van de nieuwste trends op het gebied van kozijnen zijn jaloezieën tussen het glas. In plaats van lamellen voor een raam of deur te plaatsen is het mogelijk om deze ingebouwd te krijgen tussen het glas. Dit is in te bouwen in alle type kozijnen gemaakt van houten, kunststof en aluminium.
Meer lezen over jaloezieën tussen het glas.